COVID-19 Salgını Sebebi İle Alınan Önlemler

Değerli İş Ortaklarımız,

Hepimizin yakından takip ettiği Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor.

Toplum sağlığını yoğun bir şekilde tehdit eden bu salgın aynı zamanda ülkelerdeki faaliyet ortamını da olumsuz biçimde etkilerken, şirketlerin günlük ticari operasyonları üzerinde de derin izler bırakıyor.

Biz de bu vesileyle, Häfele olarak bu süreçte yaptıklarımızı; mevcut operasyonel durumumuzu siz değerli iş ortağımızla özel olarak paylaşmak istedik.

Öncelikli olarak, insani değerleri her zaman ön plana koyan sorumlu bakış açımızın bir gereği olarak, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok önlem aldık.

İş süreçlerimizle ilgili aldığımız önlemleri aşağıda bulabilirsiniz:

 - Virüsün yayılmasını yavaşlatmak adına ofis çalışanlarımızın büyük kısmı gerekli teknolojik altyapıyı sağlayarak evlerinden çalıştırılıyor.

- Tüm ofislerimize ve stok alanlarımıza yerleştirilerek hem yüzey hem hava hijyeni sağlayacak Ultraviyole C lambası alındı, montajı yapıldı, geceleri çalıştırılıyor.

- Her gün mesai sonrası (akşam) akülü pompa ile dezenfektan sıkılarak bina ve çevresinin dezenfeksiyonu yapılıyor.

- Çalışanlarımıza gün boyu ateş kontrolü yapılıyor.

- Tüm çalışanlarımız en üst hijyen seviyesinde kendilerini ve çevrelerini koruyor.

- Çalışanlarımızın bu süre boyunca toplu ulaşım araçlarını kullanmamaları için; servis araçları çalışanlarımızı evlerinden alıp mesai sonrası yeniden evlerine bırakıyor.

- Şirket bünyesinde oluşturulan COVID Ekibi, haftada 3 gün toplanarak, yapılan ve yapılacak faaliyetleri görüşüyor.

Hafele olarak, çalışanlarımıza karşı olduğu kadar topluma ve ülkemiz ekonomisine karşı da büyük bir sorumluluğumuzun olduğunun bilincindeyiz.

Bu kapsamda, ürün ve hizmetlerinde sürekliliği en temel ilke kabul eden Häfele Ailesi olarak, tüm şirketimizin yüzde 100 operasyonel durumda olduğunu özellikle vurgulamak isterim.

Bu süreçte; satış ekiplerimizin tamamı sizlerin talep edebileceği teklif ve siparişler için hazırlar ve kesintisiz çalışıyor olacaklar.

 

Ayrıca webdeki akıllı kataloğumuz ile stok ve fiyat bilgilerine her zamanki gibi 7/24 ulaşabilirsiniz.   https://online.hafele.com.tr/ 

İhtiyaç duyduğunuz donanım ve aksesuarları, Häfele Online web sitemizden Teknik, Görsel ve Ticari özelliklerine göre filtreleyerek görüntüleyebilirsiniz.  Sepet oluşturarak ürün ve adetleri netleştirebilir; “Satış Temsilcisine Gönder”  butonuna basarak; oluşturduğunuz teklifin satış temsilcisi tarafından siparişe dönüştürülmesini güvenli bir şekilde sağlayabilirsiniz.  

Ürünlerimizin stoklarımızda hazır olması ile ilgili de birçok önlem aldık ve sizlerin de farkında olabileceğiniz gibi bu sayede siparişlerinizi çok büyük bir oranda zamanında karşılayabiliyoruz. Tüm dünyada aynı anda yaşanan bu krizde dünyadaki 38 depomuz ile sizlerin hizmetinizdeyiz.

Aldığımız önlemler sayesinde, şu an için öngördüğümüz bir sorunumuz bulunmamaktadır.  

Tüm bu önlemlere rağmen etki alanımızın tamamen dışında; uluslararası nakliye ve gümrüklerde öngörülmemiş yavaşlamalar olabilir. İleriki günlerde gelişmeleri hep beraber takip ederek beraberce yeni önlemler alacağız.

Bu vesileyle, size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

Hilmi Uytun 

Häfele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı