Yüzde 2'lik Maliyetle Evin Değeri Katlanıyor

Uzun yıllar boyu kullanılacak olan mutfak, banyo, kapı ve mobilya gibi öğelere yapılan küçük yatırım evin fiyatını katlayabiliyor.

Konut sektöründe yaşanan değişimle beraber potansiyel alıcıların tercihleri de farklılaşmaya başladı. Günümüzde artık, küçük dokunuşlar, modern donanımlar ve hayatı kolaylaştıran aksesuarlar ev almayı planlayanlar için öncelikli hale geldi. Tüketici, zamanının çoğunu geçireceği evinde hayatına direkt olarak dokunan ürünleri aramaya başladı. Farklılaşan tercihlerle eski lüks, konutta yeni standarda dönüştü.

 

2 yıllık bir Ar-Ge süreci sonrasında Türkiye’de geliştirilen Häfele Concept, konutun satış fiyatı üzerinden yüzde 2’lik ek bir yatırım maliyetiyle modern ve pratik yaşam alanları yaratırken, projeyle yenilenen evlerin değeri artıyor. Häfele Concept ile konuta tabiri caizse ince ayar çektiklerini söyleyen Häfele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun “Evin satış fiyatına oranla bir dairede bizim çözümlerimizin maliyeti 7 bin liradan başlıyor. Müteahhitlerin bütçesine rahatlıkla sığıyoruz. Ama bu çözümler evin bir parçası haline geldikten sonra, evin değerine olan katkımız bunun kat be kat üzerinde.” ifadelerini kullandı.

 

Evleri küçük dokunuşlarla, akıllı, kullanışlı ve şık hale getirdiklerini belirten Uytun, "Aslında baktığınızda hayatın içinde küçük gözüken ancak, can sıkan sorunları pratik bir şekilde ortadan kaldırıyoruz. Banyo aynalarının buğu yapmasını önleyen çözümlerle konforu bir standart haline getiriyoruz. Dar bir alana 50 çift ayakkabı sığdırırken, dönebilmesi sayesinde aradığınız ayakkabıyı kolayca bulmanızı sağlayan aksesuarlar geliştirdik. Bugün artık ev almak isteyenler fayansın veya mermerin kalitesine bakmaktansa evin hayatlarını kolaylaştıracak donanımlara sahip olmasını istiyorlar. Biz de son kullanıcıya devrimsel ve hayata değen çözümlerle gidiyoruz” diyor.

 

Haberin tamamı için lütfen linke tıklayınız. https://www.cnnturk.com/ekonomi/yuzde-2lik-maliyetle-evin-degeri-katlaniyor