Häfele’den Eviye ve Lavabo Altlarına Özel Çözümler

Ürün ve çözümlerini geliştirirken mekanların ve kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Häfele, genellikle atıl bırakıldığı için kullanılamayan eviye ve lavabo altlarına özel çözümleriyle bu alanları daha işlevsel hale getiriyor.

Mobilya aksesuar ve donanımları alanında 90 yılı aşan tecrübesiyle hizmet veren Häfele, mekanların ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tasarlayıp geliştirdiği ürünlerle dikkat çekiyor.

Evlerin ve mobilyaların her metrekaresini akılcı çözümlerle verimli depolama ve kullanım alanlarına dönüştüren Häfele’nin çözümleri geniş ürün gamı ve renk çeşitliliği sayesinde farklı zevklere ve bütçelere de hitap edebiliyor. 

Eviye ve lavabo altları daha işlevsel

Mutfaklarda eviye, banyolarda ise lavabo altlarında yer alan mobilyalarda genellikle kör çekmeceler olur. Häfele, Moovit U tipi çekmece sistemiyle öncelikle bu boş alanı kullanışlı hale getiriyor. Ayrıca bu çekmecenin içinin daha düzenli kullanılması için organizasyon sistemleri de Häfele’de mevcut.

Yine eviye kasasının daralttığı dolapların içini Häfele’nin ipli ve raylı çöp kutuları veya temizlik üniteleri ile işlevsel hale getirmek kolay.

Özellikle banyoda bulundurulan kişisel bakım ürünleri için çekmece içi seperatörlü ve kapaklı çözümler de hem kişisel bakım yaparken ürün aramakla geçen zamanı azaltıyor hem de hepsini bir arada göreceğiniz için doğru seçim yapmanıza yardımcı oluyor.

Haberin devamı için lütfen linke tıklayınız. http://www.dunyainsaat.com.tr/haber/hafeleden-eviye-ve-lavabo-altlarina-ozel-cozumler/31310