İşlevsel ve Benzersiz Çözümlerle Häfele Concept,
Konutta Yeni Bir Dönem Başlatıyor!

Mekanları bütünsel bir konseptte konfor, işlev ve estetik ile bütünleyen "Häfele Concept" projenize artı değer katarak farklılaşmanızı sağlıyor.

Şimdi inceleyin. Häfele Concept | Evde İyi Fikirler (hafeleconcept.com)

Herkesin farkedeceği bir uyumluluk ve işlevsellik

Dünyanın en prestijli projelerinde çözüm ortağı olarak kazanılmış deneyimlerini gayrimenkul sektöründe farklı taleplere yanıt vermeye yönlendiren Häfele, Türkiye’de “Häfele Concept ” yaklaşımı ile renk, stil ve işlevsellik içeren çözümler üretmeye devam ediyor. Me­kanların iç tasarımlarında yatırımcı, müteahhit ve mimarlara dünya çapında sahip olduğu ürün çeşitliliği, renk ve stil bütünlüğü sağlaya­cak şekilde bir araya getirdiği seçkiler ile ilham kaynağı olmayı hedef­leyen Häfele Concept, uzmanlardan nihai tüketiciye herkesin fark edip beğeneceği bir uyumluluk ve işlevsellik üzerine odaklanıyor.

 

 

 

 

 

 

Mobilya aksesuarlarında 100 yılı aşan uzmanlığıyla Häfele, tek bir mekan­da iş ve yaşama dair tüm ihtiyacınızı karşılayan çözümleri "Häfele Concept” yaklaşımı ile hayata geçiriyor. Mobil teknolojilerin yaygınlaşması ve iş yapış şekillerindeki değişim, yaşam alanlarında da değişimi zorunlu kılıyor. Özellikle büyük şehir­lerde küçük mekanların verimliliği daha da önem kazanıyor. Peki, bir düğmeye bastığınızdan mutfak tezgahının altından televizyon inse, bir düğmeye bastığınızda priz çıksa, ayağınızı uzattığınızda çöp tenekesi açılsa… Tasarım ve teknolojiyi buluşturan Häfele Concept ile artık bunlar hayal olmaktan çıkıyor. Tüketiciler iş ve özel hayatları için daha konforlu ve mutlu yaşam alanlarına sahip oluyor

Projelerinizde Fark Yaratacak Koleksiyonlar, Konforlu ve Mutlu Yaşamlar

Häfele Concept ile farklılaşan gayrimenkul projeleri müşterinin tam is­tediği konforlu ve mutlu yaşam alanlarına sahip olmalarını sağlıyacak çözümleri bir arada sunuyor, tasarımlar projelerin satışlarına hız ve karlılık ile ivme kazandırıyor.