Mutfağınızda Led Kullanmanın 8 Yolu

Hafele Loox LED aydınlatmaları ile mutfağınızda 8 farklı ortam yaratın!

LED, açılımıyla “light emitting diode”, Türkçe’siyle ise ışık yayan diyot, düşük enerji üretimi ve uzun ömrü nedeniyle yaşam alanlarının en fazla tercih edilen aydınlatma elamanlarının başında. LED aydınlatmayı mutfağınızda nasıl yaratıcı şekillerde kullanabileceğiniz konusunda iyi fikirler almak, Hafele’nin yenilikçi aydınlatma çözümü olan Loox ile tanışmak için bu yazımıza mutlaka göz atın!

Aydınlatmada Yeni Bir Boyut: Loox

Hafele’nin kendi mühendisliğinin bir ürünü olan Loox Mobilya LED Aydınlatmaları, enerji tasarrufu, düşük ısı üretimi, uzun kullanım süresi ve farklı ışık renklerinin elde edilebilmesi özellikleri ile yaşam alanlarınız için kaliteli ve konforlu bir görsel bütünlük yaratıyor. Mobilyalarınıza 4. Boyutu getiriyor, onları farklı bir atmosfere taşıyor.

Loox aydınlatmalar basit “tak & çalıştır” prensibi ile monte ediliyor. Mobilyaya kolayca adapte edilebilme özelliğiyle modülerliğini koruyan Loox Mobilya LED Aydınlatmaları farklı sistemleri evinizde elektrikçi gerektirmeden uygulayabilmenizi sağlıyor.

Loox Mobilya LED Aydınlatmaları’nın en avantajlı özelliklerinden biri de farklı ışık rengi seçenekleri! İstediğiniz renk geçişleriyle mekanı istediğiniz moda göre değiştirebilir ve bu aydınlatmaları mutfak raflarından gömme dolaplara, banyoda çekmece içlerinden mutfakta ocak arkalarına; evinizin dört bir alanında kullanabilirsiniz. Unutmadan; farklı sensör seçenekleriyle aydınlatmaları istediğiniz şekilde açıp kapayabiliyorsunuz.

Mutfağınız İçin 8 Yaratıcı Fikir

1- Rafların Altına

Mutfağınıza asacağınız raflar ince görünümleri nedeniyle LED aydınlatmalar için ideal bir ortam yaratır. Rafların altına uygulayacağınız aydınlatma sistemleri ile estetik bir görünüm yakalayabilir, raflara koyduğunuz ürünleri çok daha şık sergileyebilirsiniz.

2- Tezgah Üstlerine

Hem yemek yaparken hayatınızı kolaylaştırmak hem de mutfağınızın geneline çarpıcı bir görünüm kazandırmak için Loox LED aydınlatmaları değerlendirebileceğiniz en iyi yerleden biri de tezgah üstlerindeki gizli alanlar. Renk oyunlarını denemeyi unutmayın!

Devamı için lütfen www.hafeleevim.com blog sitemizi ziyaret edin.

led aydınlatma fikirleri

Led Aydınlatma