Häfele Online İle Stilinize Uygun Mekanlar

İlk kez Yapı Fuarı’nda görücüye çıkarılan Häfele Online’ın filtreleme seçeneği ile 10 bini aşkın ürün arasından dilediğiniz renk, stil, fiyat ve kalitede mutfak ve banyolara kavuşmanız artık çok kolay...

 Bu yıl 21-25 Nisan tarihleri arasında 38’incisi gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda Häfele, en yeni konseptlerini sunmakla kalmıyor; aynı zamanda sektörde bir ilk olan “Häfele Online” uygulamasını da görücüye çıkarıyor.

Farklı yaşam tarzlarına uygun konsept ve renkte ürünleriyle mutfak ve banyolarda şıklık, konfor, uyum ve işlevselliği aynı anda sunan Häfele, sektöre kattığı yenilikçi uygulamalarına da devam ediyor. İlk kez Yapı Fuarı’nda tüketicilerin beğenisine sunulan Häfele Online ile markanın geniş stok ağından, dilediğiniz renk, stil ve fiyatta ürün bulmak artık çok daha kolay!

Tüketicilerin farklı talep ve beklentilerinden yola çıkılarak hazırlanan Häfele Online, mutfak ve banyolarda yaratılmak istenen tarza göre, renk, stil, teknik özellikler, stok durumu ve fiyat seçeneklerini filtreleme kolaylığı sağlıyor. Böylece istenilen tasarıma göre seçilen donanım ve aksesuarlar, en yakın Häfele mağaza ve kalite satış noktalarından kolayca elde edilebiliyor.

Bu uygulama sayesinde tüketicilerin hayal ettiği tasarımları evlerinde kolayca yaşayabilmelerine olanak sağladıklarını açıklayan Häfele İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Eda Başar Uytun, “Yakın zamanda uygulamanın mobil versiyonunu ve online satış seçeneklerini de devreye sokacağız” diye ekliyor. 

Online Hafele

Online Hafele